Impivaaran kiinteistö (purettavaksi ja poissiirrettäväksi)

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
0 €
Päättyy 29.10. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 29.10.2018 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 27.9.2018 16:40

Jedu myy Haapavedellä sijaitsevan osittain hirsirunkoisen Impivaara -rakennuksen purettavaksi ja poissiirrettäväksi. Ostaja purkaa ja siirtää rakennuksen pois omalla kustannuksellaan.

Myyjä purattaa kustannuksellaan kohteessa olevan asbestin pois. Asbestin purkutyöt kestävät lokakuun 2018 loppupuolelle, jonka jälkeen ostajan on mahdollista aloittaa hirsirungon purkutyöt.

Kuntokartoitus ja asbestikartoitus tehty - asiakirjat saatavilla pyynnöstä.

Purkamisen aloittamisesta sovittava tarkemmin myyjän edustajan kanssa. Purku on suoritettava 31.12.2018 mennessä.

Lisätiedot Osmo Juuska, puh. 044 769 2370,
sposti: osmo.juuska@jedu.fi

Mahdolliset viat tai puutteet

Purettavaksi. Myyjä purattaa kustannuksellaan pois kaikki purkukiinteistössä olevan asbestin. Ostajalle jää hirsirunko purettaksi ja poissiirrettäväksi.

Liitetiedostot

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 8433


Myyjä: JEDU - Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä

Yhteyshenkilö

Osmo Juuska
p. 044 769 2370
osmo.juuska jedu.fi

Tavaran sijainti

Kytökyläntie 260
86600 HAAPAVESI

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.