Hirsirunkoinen omakotitalo purettavaksi ja poissiirrettäväksi MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
300 €
Päättyy 21.10. 18:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 21.10.2018 18:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 8.10.2018 09:38

Sipoon kunta myy vanhan Sipooseen siirretyn omakotitalon purettavaksi ja poissiirrettäväksi.

Ostajan tulee purkaa omakotitalo ja sen hirsirunko omilla työkaluilllaan ja kustannuksellaan sekä siirtää se pois 14.12.2018 mennessä. Ostaja vastaa itse purkutyön työturvallisuudesta.

Ostajan tulee tutustua etukäteen kohteeseen ja ostaja hyväksyy tarjousta tehdessään kohteen purettavaksi sellaisenaan.

Kohteeseen on mahdollista tutustua sopimalla yhteyshenkilön kanssa ajankohdasta.

Perustukset voi jättää paikoilleen, niitä ei tarvitse välttämättä purkaa. Ylimääräisen purkamisessa syntyvän jätteen voi jättää niille osoitettuihin paikkoihin.

Mahdolliset viat tai puutteet

Kiinteistö on ollut pitkään kylmillään , käyttämättä ja on asumiskelvoton.
Ikkunat ja väliovet myydään / on myyty erikseen yksittäisillä huutokaupoilla - eivät siis kuulu tähän kauppaan.

Näyttö

Näyttö sovittava erikseen virka-aikana.

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 16304


Myyjä: Sipoon kunta - Sibbo kommun

Yhteyshenkilö

Kenneth Albrecht
p. 040-1914541
kenneth.albrecht sipoo.fi

Tavaran sijainti

Iso Kylätie 10
04130 SIPOO

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

21.10. 17:39 eeleko 300 €
21.10. 16:55 wanhawaari * 40 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.