Halli purettavaksi MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
10 €
Päättyy 21.7. 21:00
Päättynyt

Katsottu: 3896 kertaa


Kohteen huutokauppa on päättynyt 21.7.2019 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 3896 kertaa

Tiedot

Viitostien Ykköstilat Oy myy purettavaksi Lapinlahdella osoitteessa Sähkötie 2 sijaitsevan hallirakennuksen. Rakennus myydään koneineen ja laitteineen, maapohja ei kuulu kauppaan. Ostajan tulee purkaa rakennus kokonaisuudessaan ja kuljettaa materiaalit ja jätteet pois 30.8.2019 mennessä tai sopimuksen mukaan. Ostajalla on oikeus jättää purkamatta perustusten ja maanvaraisenlattian betonirakenteet.
Rakennus on puurunkoinen, pelti verhoiltu sekä sisä- että ulkopuolelta, vesikate on peltiä. Rakennuksen pinta-ala on n. 130m² ja tilavuus n. 559m³.
Purkujätteet ja rakennukseen varastoidut materiaalit on toimitettava luvanvaraiseen kierrätykseen tai muuhun vastaanottopaikkaan.
Kohteelle on myönnetty purkulupa.
AHA kartoitus on tehty 12.6.2019. Haitta-aineita ei löytynyt.
Sähkö- ja vesiliittymät puretaan myyjän toimesta.
Kohteelle ei ole määritelty pohjahintaa. Myydään korkeimman tarjouksen tehneelle.

Liitetiedostot

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

- Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

- Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta.

Ehdot:
- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.
- Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.
- Purkutöissä tulee tehdä niin, että kiinteistöllä tapahtuva muu toiminta ei häiriinny.
- Mikäli purkutyö jää kesken tai osa jätteistä jää pois siirtämättä myyjä voi teettää keskeneräiset työt loppuun ostajan laskuun.
- Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta.

Näyttö

Mikko Riekki 0404883721
24.6.-14.7.2019 välisenä aikana
Kimmo karoluoto 040 4883711
kimmo.karoluoto@lapinlahti.fi

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 27073


Myyjä: Lapinlahden kunta

Yhteyshenkilö

Mikko Riekki
p. 040 488 3721
mikko.riekki lapinlahti.fi

Tavaran sijainti

Sähkötie 2
73100 LAPINLAHTI

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

20.7. 12:09 luxl 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.