Entinen käsi- ja taideteollisuusoppilaitos MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
38 800 €
Päättyy 30.7. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 30.7.2018 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 4.6.2018 15:14

Isonkyrön kunta myy entisen käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen kiinteistön. Kiinteistö sijaitsee Isonkyrön keskustan asemakaava-alueella kauniilla Kyrönjoen rannalla Ikolan kylässä tilalla Kotiteollisuuskoulu 152-403-11-16 osoitteessa Liliuksenmutka 7, Isokyrö.

Rakennus on valmistunut vuonna 1953. Tiili/betonirakenteisessa koulussa on kahden kerroksen lisäksi kellari ja ullakkotilat. Rakennus on öljylämmitteinen vesikiertoisilla pattereilla. Kerrosalaa on yhteensä 1200 m2. Koulun tilat on suurimmaksi osaksi vuokrattu myyntihetkellä.

Koulun pihapiirissä on yksi talousrakennus (varasto). Samalla kiinteistöllä sijaitsee myös Isonkyrön Asuntovuokraus Oy:n omistamat rivitalot. Kiinteistön ostaja vastaa lohkomiskuluista. Lohkotun alueen koko on 5000 m2.

Nettihuutokaupassa jätetyn korkeimman tarjouksen käsittely tapahtuu Isonkyrön kunnanhallituksessa. Myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä tarjouksia.

Rakennukset myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat.

Esittelyaika voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja antaa: Palvelupäällikkö Juha Mantila 050 376 3894.

Mahdolliset viat tai puutteet

Esitetty kuntoarviossa

Liitetiedostot

Tavaran ID: 12309


Myyjä – Isonkyrön kunta

Yhteyshenkilö

Juha Mantila
p. 050 376 3894
juha.mantila isokyro.fi

Tavaran sijainti

Liluksenmutka 7
61500 ISOKYRÖ

Näytä kartta Kartta

Toimitustapa

Sovitaan erikseen


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

22.7. 14:18 es_lw 38 800 €
26.6. 12:28 duracell4 1 000 €
20.6. 12:55 gOxfhwSCbtEVSjr 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.