Kiertonetistä kerrottua

Julkisen sektorin vahva, lähes 10 vuoden työkokemus uusiokäyttöön

Ensimmäiset ideat Kiertonet.fi palvelun syntymiseen ja kehittämiseen liittyvät vuosien taakse. Vuosien työkokemus ja tietotaito hallintopäällikkönä kunnallisessa jätehuollossa avasi silmät kiertotalouden mahdollisuuksille.

Lue koko tarina ›

Myyjät kertovat


"Kiertonet on oikea kanava vaativienkin kohteiden myyntiin."

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Kiertonetin kanssa."

Markku Kaivola, lehtori"Kysynnän maatieteellinen laajuus yllätti. Tähän saakka olemme järjestäneet perinteisiä vasarahuutokauppoja ja kysyntä on ollut maakunnallista. Kiertonetin kautta kysyntä on ollut valtakunnallista ja jopa yli. Ostajia on ollut Oulusta Viroon asti."

"Ilmoitusten näkyvyys on yllättävän hyvä ja myytyjen kohteiden keskihinta odottamattoman korkea. Itse myyntiprosessi toimii hienosti."

Jari Pöyhönen, opetusalapäällikkö
Kone- ja metalliala, talotekniikka"Lähes kaikki tavara on mennyt kaupaksi esimerkiksi päiväkodin kalusteita, ulkovalaisimia, rst-kalusteita, pukukaappeja, astianpesulinjastoja."

"Meillä on nyt myyty tavaraa noin 11 kuukautta ja myyntituloja on kertynyt noin 38000 euroa. Vaikka yksittäisen tavaran myyntisumma tuntuu pieneltä, niin vuoden mittaan siitä kertyy iso summa."

"Itse teen tätä sivutöinä mutta tästä vuoden mittaan jo saisi yhden ihmisen palkkatulot lähes maksettua. Ilmoituksia on helppo nettiin laittaa ja itse käytän paljon valmiita ilmoituspohjia hyväksi."

Juha-Pekka Silvonen, palveluesimies
Kaupunkiympäristön toimiala: Tilapalvelut


Kiertonet mediassa

Tarvitsetko palokunnan sammutusauton tai oman ambulanssin?

Julkisen sektorin ylijäämää kaupataan netissä. Kaupan on muun muassa pelastuskalustoa.

Siirry artikkeliin ›


Petäjärannan leirikeskuksesta tarjottu 310 000 euroa

Haminan kaupungin omistamasta Petäjärannan leirikeskuksen kauppa näyttää todennäköiseltä. Leirikeskuksesta nettihuutokaupassa tarjottu 310 000 euroa

Siirry artikkeliin ›


Myytävänä - Rovaniemen Infra Oy

Rovaniemen Infra Oy on alkanut hyödyntää Kiertonet-palvelua, jonka välityksellä yhtiö jatkossa myy käytöstä poistamaansa tavaraa. Kiertonet-palvelu on ...

Siirry artikkeliin ›


1880-luvun kiinteistön ostaja löytyi nettihuutokaupassa

Asumispalveluyksikkönä ja vanhainkotina aikaisemmin toiminut Haminan Hevoshaan kaupunginosassa sijaitseva Peltokaari myytäneen nettihuutokaupan perusteella.

Siirry artikkeliin ›


Oulun kaupunki myy ylimääräistä irtaimistoaan netissä

Oulun kaupunki myy käytöstä poistamaansa irtaimistoa internetin Kiertonet-sivustolla. Sen kautta kaupataan muun muassa myytävien ja purettavien rakennusten ...

Siirry artikkeliin ›


Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.