Jäähdytyslaite Onnline Amo 3,5kw (nro2) MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
124 €
Päättyy 21.3. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 21.3.2018 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Onnline Amo v. 2014. on pienikokoinen, tehokas ja hiljainen siirrettävä jäähdytyslaite. Se voidaan siirtää helposti sinne, missä tarvitaan viilennystä. Soveltuu pienen asunnon tai yksittäisen huoneen viilentämiseen. Jäähdytysteho 3,5 kW. Sisältää ikkuna-asennussarjan lauhdutusilman poistoa varten. Se on varustettu neljällä siirtämistä helpottavalla pyörällä ja laitteen sivuilla olevilla kantokahvoilla sekä pistotulppaliitännällä. Lauhdutusilma poistetaan taipuisaa letkua pitkin ulos esim. ikkunan kautta. Laitetta ohjataan ohjauspaneelista tai mukana toimitettavalla langattomalla kaukosäätimellä. Laite on varustettu kondenssiveden haihdutustoiminnolla, jossa ilmasta kerätty kondenssivesi haihdutetaan poistoilman mukana ulos. Tämän ansiosta laite voi toimia pitkään yhtäjaksoisesti ilman, että vesisäiliötä tarvitsee aika ajoin tyhjentää.
• Energialuokka A
• Eco-design 0,5 W valmiustila
• Kondenssiveden haihdutus
• Toimii myös ilmankuivaimena
• Ajastin
• Ilmavirran pyyhkäisytoiminto (swing)
• Automaattinen uudelleenkäynnistys

Mahdolliset viat tai puutteet

Laitteet ovat ok. Käytössä ovat olleet kesinä 2014-2016 siirtotilojen jäähdytyksessä.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 124 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Liitetiedostot

Tavaran ID: 8754


Myyjä – Pyhäjärven kaupunki

Yhteyshenkilö

Sami Laukkanen
p. 044 445 7684
sami.laukkanen pyhajarvi.fi

Tavaran sijainti

Ollintie 26
86800 PYHÄSALMI

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Rkm. Antti Taskinen 044 4457 690
antti.taskinen@pyhajarvi.fi

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

19.3. 20:16 haappis 124 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.