InFocus videoprojektori + kaukosäädin - nro 6 MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
40 €
Päättyy 15.4. 19:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 15.4.2019 19:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 3.4.2019 10:33

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä myy käytöstä poistettua irtaimistoa.

Myynnissä kuvien mukainen toimivana käytöstä poistettu videoprojektori eli videotykki. Videoprojektori on käytöstä poiston jälkeen testattu. Mukaan tulee kaukosäädin. Myynnissä on useita samanlaisia tykkejä (jokainen omalla myynti-ilmoituksellaan) ja kuvat ovat toisesta samanlaisesta videoprojektorista.

Kohde myydään käytettynä ja siinä kunnossa, kuin se on myyntihetkellä.
Ei takuuta.

Mahdolliset tiedustelut vain arkipäivisin klo 8-16, samoin tavaroiden nouto.

Ostaja noutaa ja kuljettaa tuotteen omalla vastuullaan ja kustannuksellaan viikon kuluessa huutokaupan hyväksymisestä. Mikäli kohdetta ei ole noudettu 23.4.2019 mennessä, siirtyy se takaisin myyjän omistukseen ja maksettua kauppahintaa ei palauteta. Ei lähetetä.

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

- Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 22959


Myyjä: Seinäjoen koulutuskuntayhtymä

Yhteyshenkilö

Harri Viemerö
p. 0408680683
harri.viemero sedu.fi

Tavaran sijainti

Kirkkokatu 10
60100 Seinäjoki

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

15.4. 18:47 bentzon 40 €
15.4. 18:44 aateloinen 35 €
15.4. 17:14 bentzon 30 €
14.4. 22:10 kehe 25 €
14.4. 19:54 bentzon 20 €
13.4. 15:28 sem 15 €
3.4. 14:10 terssi 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.