FORD TRANSIT vm 2013 MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
5 200 €
Päättyy 20.1. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 20.1.2019 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 12.1.2019 02:05

Autosta on poistettu hoitovälineet. Kuvissa on vielä paikallaan vilkkupaneeli katolla ja hoitotilassa baarin alusta, ne eivät kuulu kauppaan. Poistamme ne ennen kuin ostaja noutaa auton. Hälytysvilkkujen ohjauslaite (IVS) on paikallaan. Esim. keltaisten vilkkujen asennus katolle vaatii vain vilkkupaneelin asennusta. Autossa on paikallaan apulaiteakku ja invertteri-laturi Victron energy. Auto on katsastettu 7.12.2017 tuolloin autolla oli ajettu 296543 km ja sen jälkeen autolla on ajettu 1692 km. Katsastustodistuksessa ei tuolloin ollut huomauttamista. Autossa on mm. polttoainetoiminen lisälämmitin, pieni kylmälokero etuistuinten välissä, ilmastointi, 80 litran polttoainesäilö, kahdet renkaat joista hyväkuntoiset talvirenkaat alla ja kohtuukuntoiset kesärenkaat vanteilla tulevat mukaan. Lisätietoja varusteista saa katsomalla kuvia. Auto on maalattu keltaiseksi ja muut värikuviot on tehty teippaamalla. 12.8.2016 ( ajettu 290427 km) on merkkiliikkeessä vaihdettu moottoriin uusi sylinterilohko, kampiakselin anturi, EGR venttili, kytkinpaketti, kytkimen työsylinteri ja vaihteistoöljy.

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Rekisterinumero:
OTS-835
Vuosimalli:
2013
Polttoaine:
Diesel
Kilometrilukema:
298 237
Vaihteisto:
Manuaali
Moottorin tilavuus:
2 198,0
Ensirekisteröinti:
21.03.2013
Katsastettu:
7.12.2017

Mahdolliset viat tai puutteet

Vaihdelaatikko on vauriotunut viimesen katsastuksen jälkeen ja se pitää erittäin voimakasta ääntä jo hiljaisessa nopeudessa ja tyhjäkäynnillä paikallaan. Kun kytkin painetaan pohjaan ääni häviää. Vaikuttaa siltä, että laakeri pyörisi akselin mukana. Peruutusvalot eivät syty.

Liitetiedostot

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 19803


Myyjä: Pohjois-Karjalan pelastuslaitos

Yhteyshenkilö

Pekka Väisänen
p. 013 330 9162
pekka.vaisanen pkpelastuslaitos.fi

Tavaran sijainti

Noljakantie 4
80140 Joensuu

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

17.1. 20:37 hillar 5 200 €
12.1. 18:58 jno 5 000 €
12.1. 02:43 hillar 3 500 €
12.1. 02:14 hillar 3 000 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.